З днем української писемності та мови!

Кожен рік  9 листопада в Україні відзначають День української писемності та мови. Це свято встановлено  указом Президента України 6 листопада 1997 року «на підтримку ініціативи громадських організацій… в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літописця».

В цей день, за традицією, покладають квіти до пам’ятника Несторові Літописцю, відзначають найкращих популяризаторів українського слова, стартує Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика.

Бібліотека ОНЕУ залучилась до цього свята. Пропонуємо вам переглянути віртуальну виставку, а також відвідати нашу бібліотеку, де ви можете ознайомитись з друкованими виданнями.  

0

Цей запис має 3 коментар(-ів)

  1. Тож вітаю усіх українців з Днем української писемності та мови і бажаю отримувати неймовірне задоволення від багатств, які ховаються у її глибинах! Традиційно, цього дня на хвилях українського радіо відбудеться Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, взяти участь в якому можуть усі охочі. Закликаю усіх, хто має таку змогу, перевірити свій рівень володіння українською мовою та написати цей диктант разом із тисячами своїх співвітчизників.

    1
  2. Тож вітаю усіх українців з Днем української писемності та мови і бажаю отримувати неймовірне задоволення від багатств, які ховаються у її глибинах! Традиційно, цього дня на хвилях українського радіо відбудеться Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, взяти участь в якому можуть усі охочі. Закликаю усіх, хто має таку змогу, перевірити свій рівень володіння українською мовою та написати цей диктант разом із тисячами своїх співвітчизників.

    0
  3. Дякую за Вашу роблту

    0

Коментарі закриті.

Закрити меню
ukУкраїнська
en_GBEnglish (UK) ukУкраїнська