Шановні першокурсники!

Реєстрація читачів

 Реєстрація читачів бібліотеки ОНЕУ здійснюється:

  • ауд. 211 першого корпусу (вул. Преображенська, 8)  – для студентів ФЕУП, 
  • ауд. 113 шостого корпусу (вул.Пушкінська, 26 ) – для студентів ФМОІТ, ФФБС, ЦЗФН,
  • бібліотека третього корпусу (Привокзальна площа, 2, 1 поверх) для студентів ФМЕ.

При реєстрації ви отримаєте свій індивідуальний штрих-код та пароль доступу до особистого електронного формуляра користувача, де ви зможете переглянути список отриманих книг, дізнатися строки їх повернення.

В бібліотеці ви зможете отримати підручники, наукові праці, довідкову або художню літературу. В філіях бібліотеки першого та шостого корпусу фонди у відкритому доступі.

Ви маєте можливість взяти книги додому або працювати в залах бібліотеки, замовити список джерел за темою своєї роботи, попрацювати за комп’ютером, користуватися Інтернетом або  wi-fi, отримати консультацію та пораду фахівця бібліотеки.

До ваших послуг наступні ресурси бібліотеки

Сайт бібліотеки дає можливість користуватись електронними ресурсами бібліотеки, ознайомитись з друкованими фондами, базами даних, поставити питання черговому бібліотекарю, зробити замовлення літератури, відвідати свій особистий кабінет тощо


Електронний каталог.  Електрониий каталог дає вам можливість здійснювати пошук необхідної літератури як у традиційному друкованому вигляді так і у електронному. Пошук здійснюється за назвою, автором, рубрикою,  типом документу (наприклад книга, періодичне видання тощо). Докладніше – дивись Інструкцію з користування електронним каталогом


Інституційний репозитарій  Це електронний архів наукових праць професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів та співробітників університету. Пошук здійснюється за автором, назвою, ключовими словами, роком видання, кафедрою, факультетом, типом документу.


Бази відкритого доступу   – безкоштовні бази даних досліджень з різних галузей науки та бізнесу, ресурси тестового доступу, а також наукометрічні  бази.


Електронна база «Дипломні роботи» пропонує ознайомитись з роботами здобувачів вищої освіти ОНЕУ . База включає роботи за всіма спеціальностями та формами навчання та поповнюється двічі на рік.


Доступ до електронних періодичних видань   Пропонуємо вам періодичні видання відкритого доступу за спеціальностями


До ваших послуг служба електронної доставки документів. Ви можете замовити е-копії частин книг або статті та отримати їх на свою електронну пошту.


Бібліотека в соцмережах

Бібліотека має свою сторінку в фейсбук та  инстаграм, телеграм-канал «ОНЕУ. Бібліотека». Запрошуємо вас до спілкування.

0

Цей запис має 3 коментар(-ів)

  1. SUPER!

    0
  2. Багато нової інформації. Визначив для себе багато корисного. Дякую!

    0
  3. В теперешнеее не лёгкое текущее время, Данная заметка для меня, как глоточек чистого воздуха. Спасибо. Пожелаю Вам успехов.

    0

Коментарі закриті.

Закрити меню
ukУкраїнська
en_GBEnglish (UK) ukУкраїнська